9.1.2010

09.01.2010, LEVI

Heräsimme klo 6:00 kun Teemun isän puhelimen herätys alkoi soimaan. Siivoilimme ja söimme aamupalaa ja lähdimme Turkua kohti kello 7:40. Nukuin suunnilleen Rovaniemelle saakka. Heräsin kun Teemun isä lähti autosta ulos ja hetken päästä havahduin, että poliisit oli pysäyttänyt meidät haha. Saatiin ylinopeussakot. Ja matka jatkui. Hetken kuluttua pysähdyimme Neste-huoltoasemalle ja kävimme vessassa.


Nukahdin heti kun jatkoimme taas matkaamme ja heräsin kun menimme ABC:lle syömään. Oltiin menty hieman Oulun ohi. Söin taas Juniorin lehtipihvin, mutta tällä kertaa se oli liian pieni minulle. Teemun isä kävi tankkaamassa auton. Siitä se meidän seikkailu tänään alkoi.


Autossa paloi latausvalot, ja Teemun isä hätääntyi ja jouduimme ajamaan takaisin Ouluun. Kävimme autohuollossa ja siellä sanottiin että autosta oli laturi hajonnut. Kävimme etsimässä uutta laturia Tarviketorilta ja Motonetistä, mutta emme saaneet autoon uutta laturia. Veimme siis auton Teemun isän jonkun tutun pihalle parkkiin ja minä katsoin lentoja Oulusta Turkuun ja juna-aikatauluja. Halusimme lähteä heti Turkuun, joten jouduimme menemään Oulu-Tampere ja sieltä vaihto Tampere-Turku -junalla. Otimme siis tärkeimmät tavarat mukaamme ja lähdimme taksilla rautatieasemalle.


Juna lähti 15:50 ja olimme Tampereella klo 21:00, jossa vaihto toiseen junaan joka lähti klo 21:11 ja saapui Turkuun klo 23:15. Katsoin Teemun kanssa matkalla Jet Li-elokuvaa, kävimme syömässä ja juomassa ja pelasimme Älypäätä ja kuuntelimme musiikkia. Taksilla sitten rautatieasemalta kotiin ja päivittämään nopeasti blogia :D


Tähän loppui seikkailumme Levillä! Seuraavaa matkaa odotellessa . . .


: lilli, Nana x Nana


ARVOSANAT
Ruuat: ****½
Nähtävyydet: ****
Mökki: *****
Yleisarvosana: ****½

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti