7.1.2010

07.01.2010, LEVI

Ihmettelin aamulla kun ulkona oli niin valoisaa. Laitoin digiboksin pois päältä kun se oli jäänyt viime yönä päälle ja näin samalla kellon. Se oli 10:20. Teemu heräsi siinä samalla ja sanoin että kello on jo vaikka mitä ja menimme syömään aamupalaa. Katsoimme TV:tä ja suoristin hiukseni ja lähdimme käymään Särestöniemen museossa. Oli ihan hieno ateljee ja taidegalleria.


Museon jälkeen kävimme Kittilässä kahviossa, mutta kukaan meistä ei sitten halunnutkaan mitään kun oli niin hirveä nälkä, joten menimme Levin keskustaan Myllyn Äijään syömään. Söin taas lehtipihvin ja oli muuten todella hyvää!


Ruoan jälkeen kävimme Alkossa, Sirkan kaupassa ja kävimme jonkun vanhan naisen luona katselemassa lapasia, huiveja yms. Sitten veimme vanhukset mökkiin ja lähdimme keskustaan shoppailukierrokselle. Joulutorilta löysin yhdet ihanat kintaat, mutta ne olivat niin kalliita etten ostanut niitä. Löysin myös sellaiset kintaat mitä olen koko viikon etsinyt, mutta ne olivat lasten kokoa.. Ostin siis vain lääkettä atooppiseen ihottumaani. Sitten kävimme lempikaupassani ja ostin sieltä itselleni leggingsit. Kävimme myös ZeroPointissa ja ostin sieltä vaaleanpunaiset Moon Bootsit :) Kyllä nyt kelpaa kävellä talvella lumessa, räntäsateessa ja pakkasessa kun on niin lämpimät kengät! Ostokset oli nyt tehty ja lähdimme takaisin mökkiin katsomaan telkkaria.


Lämmitimme saunan ja grillattiin makkaraa ja minä join pari siideriä. Meidän oli tarkoitus mennä Deja Vu nightclubiin, mutta mielemme muuttui kun pääsimme ovelle. Siellä oli striptease-ilta, joka maksoi 10 euroa. Ajattelimme käydä Hullu Poro Areenalla, koska viimeksi se jäi vähän lyhyeksi, mutta se ei ollut tänään auki. Kävin nostamassa rahaa ja päätin, että menemme taas PoRocksiin. Tilasin samat juomat kuin edellisenäkin päivänä.


Illanviettomme loppui samoihin aikoihin kuin edellisenäkin päivänä ja nukahdin heti sänkyyn päästyäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti