5.1.2010

03.01.2010, LEVI

Herättiin yhdeksän aikoihin, syötii aamupalaa ja lähdettiin vuokraamaan mulle sukset ja monot. Ensi mentii iha huipulle mut ei saatu mun suksii jalkaan. Lähdettiin sitten takasin alas ja ihmeteltiin että missä on vika. Oli ollut nii paljon lunta monoissa ettei mennyt sukset kiinni. Sitten takaisin huipulle ja Etelärinteestä alas.

Kaaduin vaian kolme kertaa! Sitten kun oltiin muutaman metrin päässä kahvilasta niin kaaduin viimeisen kerran. Toinen suksi jäi toisen suksen alle ja jalka vääntyi niin pahasti, että polvi meni sijoiltaan. Mustelma siihen jäi eikä jalka taipunut ollenkaan ja vihloi kovasti. Siinä sitten käytiin kahvilassa juomassa kaakaota ja syötiin ranskalaisia, palautin sukset ja monot ja Teemu lähti hakemaan autoa.

 
Puolen tunnin päästä olin ihan jäässä ja polvea vihloi kovasti enkä pystynyt kävelemään kunnolla. Mentiin mökkiimme ja menin lepäämään hetkeksi. Sitten lähdin Teemun ja Teemun isän kanssa keskustaan katsomaan onko apteekki auki, että olisi saanut jotain sidettä jalkaani, mutta apteekki oli sinä päivänä kiinni. Onneksi oli mukana kipugeeliä ni sain sitä sitten polveeni. Kierreltiin siinä sitten hiukan kauppoja ja etsittiin Teemun äidille pohjallisia. Loppupäivä menikin rauhallisesti kun ei mitään pystyny tekemään. Saunassa ja suihkussa käytiin ja sen jälkeen grillattii makkaraa ja mentiin nukkuumaan. Oli kyllä vaikeuksia nukahtaa kun mietin sitä onnettomuutta mäessä. Toivoin, ettei tapahtunut mitään vakavaa että pitäisi käydä lääkärissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti