8.1.2010

08.01.2010, LEVI

Heräsin puoli kymmenen aikoihin ja Teemu heräsi melkein heti perässä. Teemu meni syömään aamupalaa ja minä jäin löhöilemään sänkyyn. Jonkin ajan kuluttua Teemu toi kahvia mulle sänkyyn ja sain jotenkin itseni ylös aamupalalle. Lähdimme sen jälkeen keskustaan shoppailemaan.


Ostin itselleni lapaset (ei löytynyt niitä mitä olen koko viikon etsinyt) ja Teemu osti minulle poronkarva pefletin, ettei tarvitse jäätyä kotona parvekkeella kun käy tupakalla :) Ostin myös pappalle sellaisen puisen telineen, jossa on neljä shottilasia poro-kuviolla ja lappi-tekstillä. Emme keksineet muuta tekemistä, joten menimme takaisin mökkiin katselemaan telkkaria.


Hetken kuluttua meille tuli hieman nälkä, joten menimme syömään Pizza Factoryyn. Tilasimme puoliksi Fantasia-pitsan, johon tuli täytteeksi katkarapu, kana, salami ja kinkku. Voin kyllä kertoa, että Koti pizza on edelleenki lempi pitsapaikkani. Täytteet vain levisivät käsilleni kun yritin syödä pitsaa, joten piti ottaa haarukka avuksi. Muutenkin niiden vessa oli todella huonossa kunnossa.


Myöhemmin kävimme saunassa ja löhöilimme sängyssä tekemättä oikeastaan mitään loppupäivänä. Lumilinnaamme kävimme laittamassa kynttilöitä. Linnamme näytti valaistuksen saatuaan aivan möröltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti