5.1.2010

05.01.2010, LEVI

Herättin kymmenen aikoihin ja syötiin aamupalaa. Teemu lähti laskettelemaan ja me muut sitten myöhemmin haettiin Teemu Levin huipulta. Olisin itsekin mennyt laskettelemaan jos polvi olisi ollut jo kunnossa. Kyllä sen jo sai koukkuun ja suoraksi, mutta kävely oli vielä hieman hankalaa. Otin aika hienoja kuvia rinteen huipulta ja ne olivatkin ainoat kuvat mitä otin koko päivänä, mikä oli aika ihme.






Tämän jälkeen menimme takaisin mökkiin ja teimme ruokaa. Muut söivät ranskalaisia ja broilerpyöryköitä mutta minä sain ranskalaisia ja paistettua makkaranpaloja allergiani takia. Sitten lähdimme käymään keskustassa hiukan shoppailemassa. Ostin hienon rannekorun (kuvan otan siitä myöhemmin). Kun olimme shoppailleet, lähdimme käymään Kittilässä. Emme löytäneet sieltä mitään ihmeellistä joten kävimme vain ruokakaupassa.


Takaisin tultuamme lämmitimme saunan. Saunan jälkeen lähdin Teemun kanssa keskustaan, koska Hullussa Porossa oli Big Brother-bileet. Kävimme kuitenkin ensin syömässä koska molemmilla oli nälkä. Päätimme käydä aasialaisessa ravintolassa. Teemu söi sushia ja minä söin kokonaisen kevätkanan chilipaprikasalsa-kastikkeen kera. Oli muuten todella hyvää. Maistoin Teemulta katkarapusushia ja ihme kyllä pidin siitäkin.


Lähdimme käymään Hullussa Porossa kun olimme saaneet mahamme täyteen, mutta kävi ilmi, ettei BB-bileissä ollut kaikkia esiintyjiä mitä piti olla. Teemu olisi halunnut nähdä moottorisahajonglööraajan, mutta häntä ei siellä ollut joten lähdimme pois. Näimme sentään edellisenä päivänä BB-Sampon ja BB-Lotan, joten tyydyin siihen vaikken kuvia heistä saanutkaan. Samapa tuo, ei minua kiinnosta yhtään turhat julkkikset, mutta olisin saanut sentään kuvata joitain "julkkiksia" joita jotkut ihailevat..


Tulimme siis takaisin mökkiin ja katsoimme TV:tä, päivitin blogia ja olin niin väsynyt, että menin nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti