6.1.2010

06.01.2010, LEVI

Heräsin siin yhdeksän aikoihin. Pikkuhiljaa Teemuki heräs ja mentiin syömään aamupalaa. Aamupalan jälkeen lähdettiin Lapinkylään. Matkalla Läpinkylään, tien poikki pomppi yksi poro. Kauempana oli toinenkin poro ja pysähdyimme katsomaan niitä hetkeksi.






Lapinkylässä oli lisää poroja ja olin aivan innoissani, koska en ollut ennen nähnyt poroa niin läheltä. Silittelin kaikkia aitauksessa olleita poroja. Parhaiten jäi mieleen täysin valkoinen poro, jolla oli todella kauniit sarvet. Muut kävivät kahvilassa juomassa kahvia, mutta minä innostuin kuvaamaan. Automme vieressä oli aitaan kiinnitetty valkoine pörrökoira, jota halusin tietysti mennä moikkaamaan. Se antoi heti tassua kun aloin rapsuttelemaan sitä ja haukkui surullisesti kun lähdimme pois.












Lapinkylän jälkeen lähdimme käymään Luvattumaassa. Siellä oli todella upeita jääveistoksia yhden iglun sisällä. Kävimme sielläkin juomassa kahvit ja kaakaot ja jatkoimme matkaa. Piipahdimme äkkiä mökissämme, koska kaikilla oli kauhea vessahätä ja lähdimme taas matkaan. En tiedä minne olimme menossa, mutta emme löytäneet sitä paikkaa mihin oli tarkoitus mennä, joten menemme käymään siellä huomenna. Tulimme siis takaisin mökkiin ja Teemun äiti teki meille riisiä ja kanaa.




Ruoan jälkeen otettiin hetki rennosti. Teemu tilas mun tietokoneelta mulle joululahjan ja itse katselin TV:tä. Läppäri alkoi pitämään ihmeellistä hurinaa ihan yhtäkkiä. Pelkään että tää kone hajoaa kohta. Sitten menimme tekemään lumilinnaa pihalle. Kun linnamme oli valmis, kävimme Sirkan kaupassa ja ostin ruskean hiuspannan itselleni. Tulimme takaisin mökkiin katselemaan TV:tä, saunomaan ja sitten lähdimme ulos. Tarkoituksena oli mennä Porocks nightclubiin, muttei se ollut vielä auki, joten menimme levinhuipulle katsomaan jos näkisimme revontulia. Tähdet kyllä näkyivät todella kirkkaasti, muttei revontulista ollut tietoakaan. Bongattiin Otava, pikkuotava ja linnunrata ja näin tähdenlennon! Muistin toivoa ;)




Porocks oli hieno paikka, tosin aika pieni. Show Cream-tanssijat olivat ihan hienoja ja kuolasin niiden vaatteita. Tilasin ensin mansikkamargaritan, mutta se oli loppu. Tilasin siis tavallisen margaritan, mutta tequila oli loppu, joten sain rommipohjaisen margaritan. Juotuani sen, tilasin vaikka mitä, mutta kaikki olivat loppu, joten tyydyin päärynäsiideriin ja laku shottiin ja Teemulle tilasin Spriten. Puoli yksi lähdimme takaisin mökkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti