5.1.2010

04.01.2010, LEVI


Aamulla jalka oli ihan puutunut.. En tuntenu oikeastaan mitään. Mutta sitten kun mentiin aamupalalle, kipu muistutti olemassaolostaan. Ei se kyllä niin paljon sattunut kuin edellisenä päivänä, mutta kuitenkin. Hiukan sain jalkaa jo koukkuun ja suoraksi, mutta polvi naksus silleen oudosti ja tunsin kun luut meni miten sattuu.




Lähdettiin aamupalan jälkeen Husky-ajelulle! Rakastan husky-koiria ja olin aivan taivaissa kun päästiin perille. Ensin tuli kylmä mutta se unohtui kun keskittyi koiriin. Yhdessä häkissä oli kaksi koiraa joita ei oltu valjastettu niiin menin niitä sitten paijaamaan ennen kuin lähdettiin pois. Toinen piti kovasti lapasistani ja toinen halusi pusutella naamaani koko ajan. Siitä tulikin sitten paras kaverini ja lempikoira. Rekiajelun jälkeen mentiin keskustaan. Teemun vanhemmat lähti apteekkiin ostamaan minulle sidettä ja me lähdettiin kiertelemään kauppoja.


Löysin maailman ihanimman kaupan! Siellä myytiin tosi ihania kelloja, vaatteita, laukkuja yms. Rakastuin yhteen pitkähihaseen paitaan! Siina oli jäniksen ja ketun karvaa ja sitä voi käyttää sisällä ja ulkona koska sen alle mahtuu vaikka takki. Olisin ostanut sen heti jos ei olisi ollut niin kallis. Se oli varmaan kallein vaate siinä kaupassa. Meinasin sitten laukun tai kellon ostaa mutta sitten tuli mieleen että minulla on laukkuja muutenkin ihan liikaa ja ne kellot oli ranteeseeni liian isoja. Sitten kun lähdettiin siitä kaupasta vihdoinki pois, niin kierreltiin sitten niitä kauppoja missä oltiin käyty jo.




Yhdestä liikkeestä Teemu osti itselleen uuden naamamaskin. Siinä kaupassa bongasin Big Brother Sampon ja –Lotan. Katsoin ensin kauheen pitkään Sampoa ja ihmettelin missä ihmeessä olen nähnyt sen. Meinasin Lotalta kysyä et onko se oikeasti niin tyhmä kun mitä se BB-talos oli, mutta en sitten kehdannut. Tiistaina olisi Hullussa Porossa BB-bileet ja sinne tulee 13 BB-talon 2009 asukasta niin sinne me ollaan menossa sitten ottamaan kuvia.

Käytiin sitten vielä Irish pubis juomassa Stroh kaakaota ja sen jälkeen soitettiin Teemun isälle että tulisi hakemaan meidät keskustasta pois ja käytiin samalla kaupassa ja sitten takaisin mökkiin. Ja taas saunottiin, grillattiin makkaraa, katsottii leffa ja sitten menimme nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti